cursuri make up

Daca vrei sa iti dezvolti abilitatile si esti si pasionat de make-up si sa capeti cunostinte noi de la niste profesionisti in ale make-up-ului, te invitam la cursurile de make-up de la DallesGO, cursuri unde te asteapta o echipa de profesionsti care te vor invata absolut toate secretele de care vei avea nevoie.

Vino la cursurile de make-up de la dallesgo.ro

Urmarea unor cursuri de make-up te pot ajuta chiar daca nu intentionezi sa devi un make-up artist, ele te pot ajuta sa inveti cum sa aplici un machiaj corect in functie de eveniment dar si cum sa iti alegi mai bine produsele din trusa personala.

In cadrul cursurilor de make-up de aici: http://dallesgo.ro/cursuri-make-up/iti vei perfectiona  abilitatile deja existente si vei avea sansa sa inveti lucruri noi, toate in cadrul unui mediu de lucru profesionist. Sa nu uitam insa ca orice make-up artist profesionist apeleaza de fiecare data la produse de top pentru a realiza machiajul ideal pentru fiecare ocazie.

La cursurile de make-up de la DallesGO nu conteaza nivelul de pregatire pe care il ai deoarece ei ofera cursuri pentru toate gradele de pragatire, in acest mod ei se vor plia perfect pe cunostintele si setul tau de aptitudini cu scopul de a te ajuta sa evoluezi.

La DallesGO cursurile de make-up se impart in trei module (fiecare modul se va desfasura de doua ori pe saptamana pe o perioada de 12 luni):

  • Incepatori – se vor preda si insusi tehnici de baza ale machiajului, ordinea in care trebuie aplicate produsele  pentru realizarea unui machiaj;
  • Avansati – se vor invata tehnici avansate pentru machiajul ochilor si al buzelor dar si machiajul de fotografie si de podium impreuna cu noile tendinte din domeniu;
  • PRO – in cadrul acestui modul se vor perfectiona toate cunostintele dobandite si de asemenea se vor preda tehnici de lucru cu texturi, lumini si umbre.

Profesionisti precum Nick Barna si Narcisa Simandan te for invata cum sa machezi orice ten, cum sa machezi in fuctie de eveniment si de pozitionarea lui pe durata unei zile. La cursurile de make-up de la DallesGO vei beneficia de sansa de a utiliza produse excusive MAC Cosmetics pe care toti profesionistii internationali din domeniu le folosesc.

Cursurile de make-up de la Dalles GO au loc pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, Bucuresti. Pentru mai multe detalii sunati la 0769.041.711 sau email la [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.