PremiaMob

Bucataria este o zona deosebit de importanta din cadrul locuintei, de aceea amenajarea acesteia reprezinta o sarcina extrem de dificila pentru orice proprietar de locuinta. Lucrurile se complica cu atat mai mult in situatia in care vorbim despre amenajarea unor bucatarii care dispun de un spatiu mai restrans. Acestea impun fara indoiala o serie de probleme mai ales in randul gospodinelor care se vad nevoite sa caute solutii eficiente prin care sa-si depoziteze toate ustensilele pe care le utilizeaza in bucatarie.

Tendintele in materie de amenajari interioare se schimba periodic, astfel ca acest aspect nu face decat sa ingreuneze si mai mult gasirea pieselor de mobilier potrivite pentru o bucatarie mica. Un magazin online in cadrul caruia regasim o diversitate de solutii in ceea ce priveste mobilierul pentru locuintele mici si in special bucatariile care dispun de un spatiu restrans este http://www.premiamob.ro/bucatarii. Iata insa cateva sfaturi utile de care poti tine cont atunci cand vrei sa amenajezi o bucatarie mica.

1. Opteaza pentru mobilier pe care il poti pune pe colt.

Poate ca pare greu de crezut, insa daca vei alege sa pui toate piesele de mobilier pe colt, vei avea posibilitatea de a salva spatiu important in cadrul unei bucatarii. Daca in mod normal ar trebui sa respectam regula triunghiului, care este o regula comuna in ceea ce priveste amenajarea bucatariei, respectarea acesteia in cadrul unei bucatarii mici este practic imposibila. In conditiile date, solutia optima este ameanajarea mobilierului in forma de L.

2. Alege piese de mobilier pe care le poti suprapune.

Aceasta reprezinta una dintre regulile de aur pe care trebuie sa le respectam in situatia in care dispunem de un spatiu mai restrans in bucatarie. Avand in vedere ca vorbim despre un spatiu restrans, una dintre solutiile cele mai la indemana sunt acelea de a comanda piese de mobilier pe care le putem suprapune si care ne ajuta astfel sa salvam spatiu important. Mai mult decat atat, acestea ne dau totodata posibilitatea de a depozita toate cele necesare in interiorul acestora, astfel ca nu va mai trebui sa ne preocupam ca nu vom avea suficient spatiu de depozitare.

3.Opteaza pentru nuante deschise.

Nuantele deschise dau impresia unui spatiu mult mai mare, astfel ca alegerea unor nuante ca atare ne vor ajuta sa cream ideea unui spatiu mai incapator. Evita nuantele inchise, chiar daca acestea se afla in tendinte avand in vedere ca vor creea exact efectul opus.

www.premiamob.ro este un magazin online in cadrul caruia regasim o diversitate de piese de mobilier create special pentru cele mai importante zone din cadrul unei locuinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.