becuri led

Noua tehnologie de iluminat foloseste leduri noi cu o serie de beneficii extrem de importante si ofera beneficii cu care vechile sisteme de iluminat nu pot concura.

Datorita noilor tehnologii prezente in becurile led pe care led-concept.ro le vinde. Daca iti doresti sa beneficiezi de un sistem nou de iluminat eficient pentru birouri, pentru casa sau pentru hale trebuie folositi becuri led sau alte sisteme de iluminat care folosesc o tehnologie de iluminat. Chiar daca pretul unui bec led este un pic mai ridicat fata de unul normal, avantajele pe care acesta le ofera fac ca investitia sa fie una extrem de profitabila.

  • Durata de utilizare a unui bec led este aproximativ de 2 ori mai mare decat unul fluorescent si de peste 50 de ori mai mare decat unul incandescent. Becurile led pot fi utilizate pana la 50.000 de ore.
  • Un sistem de iluminat compus din becuri led are un consum cu pana de 10-15 ori mai mic decat celalalte sisteme si asta le face sa fie cele mai economice de pe piata.
  • Lumina emisa de niste becuri led este extrem de apropiata de lumina naturala pe care absolut toata lumea o cauta.
  • Au o rezistenta ridicata pe care o prezinta becurile led este un alt element care face ca becurile led pe care led-concept.ro le are pe site sa fie extrem de eficiente, in principal datorita faptului ca nu au filament.

Avand la baza noua tehnologie, becurile led nu afecteaza deloc sanatatea oamenilor si nici nu dauneaza mediului inconjurator, deoarece nu emit raze UV si nici raze infrarosii, iar pentru mediul inconjurator sunt prietenoase datorita faptului ca nu contin nicio urma de mercur sau de alta substanta care ar putea fi daunatoare. In plus acestea nu atrag deloc insectele.

Cu aceste avantaje pe care le-am mentionat mai sus este clar ca becurile led vor fi cele mai folosite sisteme de iluminat in viitorul apropiat. Toate avantajele pe care acestea le au te vor ajuta sa iei o algere buna atunci cand vrei sa iti alegi un sistem de iluminat.

De asemenea, toate sistemele de iluminat ce se bazeaza pe noua tehnologie cu led sunt alegerea potrivita de fiecare data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.