ionut-durbaca-logo-blogger-iesean-blog-din-iasi
blog din Iași

Fiind un blogger ieșean cu câțiva ani de experiență și cu câteva sute de articole publice, primesc destul de des această întrebare despre cum să faci bani din blogging pe un blog din Iași.

Ei bine, răspunsul este unul simplu și eficient: DEPINDE!

Și depinde de mulți factori. Cine întreabă, cât de cunoscut este acesta pe nișa sa de activitate, ce blog are și cu ce se ocupă, despre ce scrie și multe alte întrebări.

Nu este foarte ușor să scoți bani dintr-un simplu blog din Iași. Iar dacă te apuci de blogging doar cu scopul de a face bani din asta, clar ți-ai ratat cariera.

Rețetarul este simplu: scrie ca și cum nu ți-ai dori să faci bani și banii o să vină de la sine. Scrie despre ceea ce știi și despre ceea ce faci, devino vizibil în această nișă și câștigă încredere pe direcția asta, iar banii o să vină imediat după.

Clienții te vor contacta pe baza imaginii pe care ți-ai făcut-o pe acel simplu blog din Iași sau de oriunde altundeva. Noi am luat ca exemplu Iașul, deoarece eu sunt un blogger ieșean.  Însă poți fi de oriunde altundeva. Rețeta este aceeași.

Așteaptă!

Nu inversa ordinea: prima dată scrie despre ce îți place, apoi scrie despre ce știi și ce faci, pentru a căpăta imagine. De abia după vei putea scrie pentru bani.  

Altfel, s-ar putea să ai de investit mai mult decât vei scoate din blogging și tot să nu câștigi nimic. Mentalitatea sănătoasă când începi un blog este să-l începi din plăcere.

Restul vine de la sine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.