Oferte unice la categoria de rafturi din inox si mese profesionale la Cominox

Firma Cominox a pregatit o noua serie de articole inoxidabile destinate micilor producatori, dar si lanturilor de restaurante, magazine si companiilor de tip HoReCa.

In cazul in care compania ta are nevoie de o noua hala de depozitare, nu uita de un aspect deosebit de important: dupa ce vei achizitiona spatiul respectiv, va fi necesar sa-ti indrepti atentia catre categoria de firme producatoare de rafturi de inox, dulapuri de depozitare si mese profesionale, absolut necesare daca doresti sa respecti cele mai noi standarde.

Prin urmare, daca firma ta face parte din categoria unitatilor alimentare de productie, oferta companiei Cominox cuprinde exact acel tip de articole de care ai nevoie: mese inox destinate prelucrarii materiilor prime, etajere , hote de o calitate deosebita si rafturi disponibile in diverse variante.

Categoria de rafturi pentru depozitare oferite de tehnicienii Cominox include variante mobile, cu structura sudata sau demontabila disponibile la comanda in diverse dimensiuni.

Oferta de rafturi din inox de la CominoxCategoria de rafturi din inox fabricate de specialistii acestei companii de top include, de asemenea, o serie de etajere pentru depozitarea carcaselor de carne si toate accesoriile necesare montarii acestora.

In continuare, vei descoperi cateva variante incluse la categoria de mese din inox si rafturi care ar putea fi extrem de utile pentru activitatea companiei tale.

Calitate de exceptie: categoria de rafturi din inox produse de Cominox

Compania Cominox confectioneaza la comanda o mare varietate de sortimente din categoria de rafturi din inox pentru depozitarea unei game largi de materiale. Unitatile de productie alimentara din Romania se afla printre principalii beneficiari ai produselor realizate de Cominox.

Rafturi de exceptie realizate din inoxAstfel, daca domeniul firmei tale tine de productia de preparate din carne, fructe, legume sau produse lactate, ai acum la dispozitie o bogata oferta de rafturi din inox.

Cu ajutorul Cominox, vei putea beneficia de rafturi solicitate la comanda, in functie de dimensiunile de care ai nevoie. Rafturile cu 5 polite si structura sudata sunt confectionate din otel de cea mai buna calitate, cu finisaj „scotch-britte”

In plus, categoria respectiva de mese se bucura, la randul ei, de o atentie speciala din partea cumparatorilor. Cei peste 50 de specialisti ai companiei vor executa cu profesionalism modelele de mese din inox solicitate de clientii firmei, respectand cele mai exigente criterii cu privire la procesul de fabricatie.

Aplicatii variate pentru categoria de mese din inox oferite de Cominox

Produsele din categoria de mese din inox oferite de moderna companie Cominox au o gama foarte variata de aplicatii. Fabricile de produse alimentare nu sunt singurul tip de unitati care beneficiaza de produsele semnate Cominox.

Pe langa o serie de mari lanturi comerciale care beneficiaza de oferta de carucioare inox a companiei, produsele Cominox sunt destinate unitatilor apartinand domeniului sanitar. In acest context, folosirea unor mese de acest tip este esentiala pentru mentinerea standardelor de igiena.

Mese inox oferite de CominoxAcest tip de mese cu doua sertare sunt ideale pentru spitale si diverse cabinete medicale, fiind foarte usor de transportat si intretinut.

Multe alte modele de mese completeaza oferta bogata a acestei companii performante, care a inclus in categoria produselor fabricate diverse modele de rafturi din materiale inoxidabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.