romgermed

Absolut toate studiile arata ca oamenii isi petrec extrem de mult timp la munca. Acest lucru ne afecteaza extrem de mult sanatatea si de aceea serviciile de medicina muncii pe care clinica Romgermed le ofera sunt extrem de cautate de toate companiile.

Afla totul despre Romgermed si serviciul de medicina muncii

Pentru a te asigura ca mediul de lucru unde lucrezi tu si angajatii tai este sanatos, vei avea nevoie de o evaluare a sanatatii angajatilor. Sanatatea nu ar trebui sa fie neglijata niciodata de nimeni, de aceea clinica privata Romgermed ofera reduceri foarte mari la serviciul de medicina muncii, un serviciu extrem de important pentru orice firma. Un mediu de lucru perfect, inseamna un mediu de lucru sanatos, iar un mediu de lucru sanatos inseamna un mediu de lucru eficient pentru angajatori si pentru angajati.

Clinica privata Romgermed a fost deschisa in 1999 in Bucuresti. De atunci si pana in prezent a investit continuu in aparatura si de aceea, astazi, clinica Romgermed a ajuns in punctul in care poate sa ofere un serviciu de medicina extrem de bun si extrem de calitativ.

Romgermed ofera diverese oferte pentru medicina muncii, in functie de numarul de angajati pe care il aveti si chiar mai mult, ofera seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa a angajatilor.

Sanatatea ocupationala a lor reprezinta probabil principala tinta a sanatatii, iar pe langa asta, reprezinta si promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, sociala, psihica a angajatilor. Foarte multa lume nu stie, dar medicina muncii oferita de Romgermed este o importanta parte din medicina, avand rolul de a informa angajatorul asupra modilitatilor de obtinere si de mentinere a conditiilor de lucru perfecte pentru sanatatea angajatilor.

Romgermed ofera servicii de medicina muncii la preturi incredibile si pe langa asta, medicina muncii ofera si:

  • Mentine angajatul intr-un mediu adaptat pentru capacitatile mentale si fizice ale fiecaruia
  • Previne absenta de la lucru a angajatilor din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii de alti factori de risc prezenti la locul de munca.
  • Legislatia in vigoare sustine ca angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventine de medicina muncii.

Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

Una dintre cele mai bune clinici medicale Romgermed este situata in Tineretului. Aici veti gasi o gama completa de specialitati medicale de care medicii experimentati si medicii profesionisti se ocupa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.