vas WC

Stiati ca ne petrecem aproximativ un an si jumatate pe vasul de WC. Avand in vedere aceasta statistica alegerea unui vas de WC este important si nu trebuie neglijata deloc.

Chiar daca vrei sa cumperi un vas de WC pentru o baie de serviciu sau una normala, trebuie sa in vedere urmatoarele lucruri pentru a face cea mai buna alegere:

Suprafata pe care o ai la dispozitie pentru a monta vasul de WC

Acesta este aspect lucru pe care trebuie sa il ai in vedere cand urmeaza sa faci o achitizie.

De ce? Concret, suprafata baii in care va fi montat un vas de WC este foarte importanta, deoarece acest obiect sanitat trebuie cumparat in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Astfel, intr-o baie de serviciu trebuie sa mergi pe variata unui model montat pe pardoseala, cu rezervor montat la semi-inaltime. Este important sa alegi acest tip, deoarece are o dimensiune destul de redusa. Tot pentru o baie mica poti sa alegi un vas de WC cu rezervor ingropat in perete, iar astfel acesta iti va ocupa mai putin spatiu. Pe langa asta, acesta poate fi lipit de perete.

Daca ai o baie spatioasa, alege un tip numit monobloc care are avantajul unui design unitar si compact.

Forma pe care o are vasul de WC

Forma pe care o are acest obiect sanitar este compusa atat din partea estetica, cat si din cea practica. Astfel, un vas de WC cu forma ovala este perfect pentru adulti si persoane inalte. Unul pentru copii trebuia sa aiba o forma rotunda fiind un pic mai ingust decat cel de mai sus.

In mod evident, exista si variante cu forma rotuda si pentru adulti, dar acestea sunt potrivite persoanelor cu statura mica.

Daca vrei sa ai o baie cu un design modern si placut alege un model cu forma dreptunghiulara. Totusi, acesta este un pic mai inconfortabila datorita marginilor mai patratoase.

Materialul din care este realizat vasul de WC, dar si calitatea acetuia

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unui asemenea obiect sanitar trebuie sa ai in vedere si calitatea materialului din care este acesta realizat. Materialul din care este realizat un vas de WC trebuie sa abia o rezistenta ridicata la socuri si lovituri, deoarece, in cazul in care fisureaza, exista sansa sa crape si sa curga apa, iar astfel va trebui sa fie inlocuit.

De asemenea, este foarte important ca acesta sa aiba o protectie impotriva calcarului si sa poata suporta spalari cu substante chimice speciale pentru curatat. In general, majoritatea acestor obiecte sanitare sunt realizate din ceramica sanitara glazurata si portelan.

Pretul pe care il are vasul de WC

In mod evident, nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere si pretul pe care il vei plati. Pretul difera in functie de model, material si design.

Acestea sunt cele 4 elemente pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi un vas de WC. Tine cont de ele si vei face o super achizitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.