ferestrele Salamander de calitateOamenii nu mai acorda foarte multa atentie tamplariei din casa, uneori trec si doua decenii pana sa ne inlocuim ferestrele s.a.m.d. Insa, pentru momentul in care alegem sa facem asta, este important sa acordam atentie produselor pe care le alegem. Ferestrele termopan, desi toate promit durabilitate si izolatie imbatabila, nu sunt toate la fel, diferentiindu-se prin calitate.

Ferestrele Salamander de calitate

Ferestrele Salamander se pozitioneaza prin calitatea 100% nemteasca, acestea fiind importate in Romania numai de firme autorizate si specializate in montarea acestora.

Ferestrele Salamander de calitate promit ce promit toate brandurile din domeniu, insa- spre deosebire de celalalte ferestre- se si tin de promisiune! Alegand ferestrele Salamander de calitate, nu veti regreta si haideti sa vedem de ce.

Ferestre Salamander de calitate au latimea intre 60 si 76 mm, ceea ce permite montarea unor geamuri de grosimi mari, care in final va confera o izolatie foarte buna! De asemnea, ferestrele Salamander de calitate beneficiaza de o armature din rigidizari de otel zincat, cu grosimi de 1,5 sau 2,2 mm; grosimea diferind in functie de structura profilului si utilitatea acestuia. Armatura ferestrelor de termopan, ar trebui sa fie un aspect caruia sa-i acordati atentie cand achizitionati tamplarie PVC. Armatura ferestrelor Salamander de calitate are un rol foarte importat, oferind rezinstenta si armare, dar ajutand si ca ferestrele sa nu aiba dilatare excesiva.
Ferestrele Salamander de calitate se impart in trei categorii de termopane. Acestea sunt:

  • termopane Salamander 2d
  • termopane Salamander Bluevolution
  • termopane Salamander Streamline

In Bucuresti, ferestrele Salamander de calitate sunt importate direct de la producator de catre Dafco. Dafco se caracterizeaza prin profesionalism, standarde inalte ale calitatii si preturi avantajoase.

Pentru a beneficia de pretul cel mai bun de pe piata al ferestrelor Salamander de calitate, sunteti asteptati la Dafco- importator direct si autorizat in montarea termopanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.