robimex

Indiferent ca vorbim despre usile de interior, exterior sau despre ferestre, cu siguranta cel mai important aspect al acestora este materialul din care acestea sunt construite. T

ehnologiile au avansat in mod considerabil in ultimii ani, fapt ce automat ne da acces astazi la o multitudine de materiale pentru care putem opta in momentul in care ne alegem usile sau ferestrele pentru locuinta. Daca PVC-ul a fost la mare cautare in ultimii cativa ani datorita faptului ca este un material destul de accesibil ca si pret, multi dintre proprietari aleg astazi lemnul stratificat de la Robimex atunci cand alegem tamplaria usilor sau ferestrelor.

De-a lungul timpului au existat numeroase prejudecati conform caruia lemnul este un mtarerial mult prea scump si foarte greu de intretinut, insa in conditiile actuale am putea spune ca avem la indemana numeroase solutii de ingrijire a corespunzatoare a acestuia.

Robimex este un producator de usi si ferestre din lemn stratificat care ne va spune cateva dintre cele mai importante avanataje ale acestui tip de material.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale lemnului stratificat este dat de faptul ca are toate calitatile lemnului si in plus ofera o rezitenta mult mai accentuata in timp. Un aspect foarte important pe care de foarte putine ori il luam in calcul atunci cand alege usi sau ferestre este dat de faptul ca aproximativ 40% din caldura pe care o producem in interiorul locuintei se pierde prin intermediul acestor componente.

Lemnul stratificat insa nu permite transferul de temperaturi prin intermediul lui si in plus lemnul stratificat poate rezista vreme indelungata la conditiile de mediu nevaforabile.

Un alt avantaj al alegerii lemnului stratificat se datoreaza faptului ca este in proportie de 100% ecologic spre deosebire de alte materiale rezultate in urma combinarii unor elemente chimice. In plus, pentru finisarea acestei tamplarii sunt utilizate lacuri care de asemenea sunt ecologice avand in vedere ca sunt in general pe baza de apa.

Tamplaria din lemn stratificat este avantajoasa simultan si datorita faptului ca ofera simultan si o izolare fonica e exceptie. Lemnul stratificat reuseste de fiecare data sa reduca considerabil zgomotele care se produc in mediul exterior si care pe termen lung pot fi extrem de deranjante.

Nu in ultimul rand insa, in ceea ce piveste intretinerea tamplariei din lemn stratificat, avem astazi la dispozitie numeroase solutii la indemana care sunt destul de accesibile. O tamplarie din lemn stratificat intretinuta corepsunzator poate rezista cateva decenii.

Robimex este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din lemn stratificat care ne pun la dispozitie o varietate de modele la preturi deosebit de accesibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.