Despre soareci si sobolani stim cu totii ca sunt cele mai raspandite specii de rozatoare daunatoare de la noi din tara. Numarul acestor daunatori este dublu fata de numarul populatiei din Romania. Aceasta populatie bogata se datoreaza rezistentei sporite a acestor daunatoare, care pot rezista fara hrana de 10 ori mai mult decat o camila.

Odata ce patrund in spatiul nostru de desfasurare, aceste rozatoare daunatoare devin o adevarata neplacere si un pericol. Soarecii si sobolanii sunt daunatori alimentari,astfel ca provoaca pierderi materiale serioase. Locurile lor preferate sunt rafturile si camarile cu mancare; aici fiind si foarte posibil sa-i intalniti.
In plus, soarecii si sobolanii sunt purtatorii unor boli grave, care se transmit atat omului, cat si animalelor domestice si/sau de companie.

Acestea fiind zise, recomandat este sa apelam la firmele de deratizare din Iasi atunci cand ne confruntam cu aceasta problema. Haideti sa aflam de ce!

Solutiile de deratizare din comert- pro sau contra?

Noi tindem sa fim contra acestor asa-zise “solutii de deratizare”, care ni se vand la orice taraba de la colt de strada. Eificienta acestor produse este aproape nula, dovedindu-se in final ca ati aruncat cu banii pe geam.

Cea mai buna soltuie de deratizare din Iasi

Serviciile firmelor de deratizare din iasi raman, in continuare, cele mai bune servicii DDD. Firmele de deratizare din Iasi promit o eficienta de pana la 100% a actiunii. Acest lucru este posibil intrucat firmele de deratizare din Iasi se folosesc de aparatura specializata si substante puternice. Astfel, serviciile intreprinse de firmele de deratizare din Iasi sunt intotdeauna alegerea cea mai chibzuita.

Care este cea mai buna dintre firmele de deratizare?

Atunci cand trebuie sa alegi intre firmele de deratizare din Iasi, taskul devine din ce in ce mai greoi, nestiind pe care s-o alegi. Noi iti recomandam sa incerci serviciile firmei de deratizare DDD-Iasi, profesionalismul firmei fiind fara repros.

Intra pe www.ddd-iasi.ro pentru mai multe informatii esentiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.