Tempera Advertising va pune la dispoztie o gama larga de agende pentru toate buzunarele si adaptate oricaror preferinte.

Agendele economice sunt pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca mult pe achizitionarea unei agende. Pe langa acestea la Tempera gasiti agende din piele ce confera eleganta si stil proprietarului, agende super pentru persoanele pretentioase, agende lux cu un design special, agende tip mapa pentru cei care pe langa agenda au nevoie si de alte obiecte, agende de tip organiser pentru oamenii de afaceri care au intalniri si trebuie sa tina evidenta unui program incarcat, agende de telefon, sau seturi de agende care includ agenda normala, agenda de buzunar, un pix si agenda planner.

Agendele pot avea diverse culori in functie de preferintele clientului.

In mod normal sfaristul de an este perioada bilanturilor dar si a aparitiei de noi proiecte. Este momentul in care schimabrea agendei este necesara si atunci oamenii apeleaza de cele mai multe ori la agende personalizate. Fara a face mari cheltuieli se pot achizitiona agende personalizate pentru toti colaboratorii.

O agenda este o atentie mica dar care sustine la sfarsit de an o colaborare trainica si fructuoasa.

Cei vizati vor fi incantati si doar pentru simplul fapt ca cineva se gandeste la ei. Puteti alege mai multe tipuri de agende: clasice, econommice, din piele sau agende de lux. Toate acestea se afla la Tempera la cele mai competitive preturi de pe piata. Daca accesorizati agendele cu calendare, brichete sau pixuri veti obtine cadouri frumoase pentru ocazii speciale.

In asa fel veti putea imbina placerea de a face cadouri cu o actiune publicitara cu efecte benefice asupra imaginii firmei dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, printre avantajele utilizarii agendelor personalizate putem enumera: posibilitatea de a programa intalnirile intr-un mod organizat, existenta unor pagini speciale pentru notite, existenta unor pagini speciale pentru sarcini, bonusurile informative si diversele articole existente la inceputul sau la sfarsitul unei agende.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.