cursuri social media

Anul 2017 au dus canalele de social media sa fie principalul instrument de marketing folosit. Social Media a devenit un canal esential pentru brandurile care sunt interesate de construirea unei notorietati sau pentru brandurile care pur si simplu vor sa se dezvolte.  Datorita acestui lucru, oricine trebuie sa aibe minime cunostinte despre social media, lucru pe care il pot dobandi foarte usor la cursurile de social media.

Acestea au cunoscut o dezvoltare uriasa in ultia perioada si de aceea prezenta unui brand pe absolut orice canal social media este mult mai mult decat necesara.

Toti tinerii din ziua de azi sunt oarecum obligati sa apeleze la un curs de social media pentru a reusi sa gestioneze eficient comunicarea si promovarea unui brand sau chiar a unei afaceri in social media. Monica Jitariuc va fi profesoara ta la cursul de social media de la dallesgo.ro.

Despre Monica Jitariuc – profesoara cursului de social media de la DallesGO

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienta variata in comunicare, lucrand de-a lungul carierei ei de 15 ani, atat de partea clientului, cat si a agentiei. A inceput facand PR institutional in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Apoi, a lucrat in advertising, marketing si PR. A infiintat in 2010 departamentul de social media al agentiei MSLGROUP The Practice, pe care l-a condus ca Head of Social Media.

Din 2013 este Managing Director al agentiei, alaturi de Oana Bulexa. In echipa The Practice, Monica Jitariuc a contribuit la campanii de social media de succes in industrii diverse. Unele dintre acestea au fost premiate la competitiile locale si internationale.

Dupa cele 3 luni de curs intensiv de social media vei reusi sa cunosti toate lucrurile care stau la baza acestui domeniu si mai ales cum sa folosesti toate instrumentele de social media si toate cunostintele dobandite la aceste cursuri de social media.

Programa (pe scurt) a cursului de social media de la DallesGO

 • Curs 1: Introducere in Social Media
 • Curs 2: Stabilirea obiectivelor de marketing si comunicare online
 • Curs 3: Strategia editoriala in retelele sociale (conţinut şi statistici)
 • Curs 4: Publicitate pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, măsurători)
 • Curs 5: Aplicatii Facebook (dezvoltare, masurare, costuri)
 • Curs 6: Exercitiu practic Facebook (editorial + ads + aplicatie)
 • Curs 7: Alte retele de socializare (Google+, Linkedin, Twitter si Instagram)
 • Curs 8: A-B Testing orientat pe obiective in campaniile Cost Per Click / Cost per Mille – Exercitiu practic
 • Curs 9: Studii de caz pe campanii din diverse domenii de activitate – Prezentare
 • Curs 10: Masurarea vanzarilor generate de pagina de Facebook – Exercitiu practi
 • Curs 11:  Intrebari si Raspunsuri
 • Curs 12: Test final

Cursul de social media de la DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Pentru informatii poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.