Tratament naturist pentru cancer

Nu exista o definitie clara ce poate fi data cancerului. Etimologia acestui cuvand provine din greaca si face refire la un grup de afectiuni care se caracterizeaza prin dezvoltarea anormala a celulelor sau a unui grup de celule care invadeaza tesuturile si se raspandesc la distante considerabile.

Cancerul rezulta din multiplicare dezordonata a celulelor. Organismul uman este alcatuit din mai multe tesuturi si tipuri de celule care au propria structura si constructie celulara.

Factorii de risc, in ordine aleatorie sunt alimentatia nesanatoasa, tutunul, profesia, radiatiile ionizante si lumina solara, poluarea, produsii industriali, medicamentele si procedurile medicale, alcoolul, aditivii, si alti factori necunoascuti.

Dupa ce apar primele mutatii la nivel celular si s-a format prima tumora, denumta tumora mama, din aceasta celulele se desprind si strabat membranele conjunctive, apoi peretii vaselor de sange sau vaselor limfatice si patrund in circulatia linfatica ajungand la ganglionii linfatici.

Dupa ce patrund in sistemul linfatic celulele canceroase ajung in sange si de aici migreaza spre restul organelor si se opresc in locuri in care conditiile favorizeaza dezvoltarea tumorilor.

Scopul tuturor tratamentelor este acela de a combate cancerul prin distrugerea sau indepartarea tumorei. Acest lucru este posibil folosind tratamente adecvate, de obicei in asociere.

Canticer este un tratament naturist care nu afecteaza organismul. Are la baza medicina traditionala asiatica si ajuta bolnaviii de cancer sa isi recapete echilibrul si sa lupte cu boala.

Sunt multe cauze legate de cancer si sunt strans legate de mediu, starea emotionala si afectiva sau dieta. Daca factorii care perturba energia si persista pe o perioada lunga de timp se poate ajunge la o acumulare locala a deseurilor si o generare a cresterii haotice a tesuturilor in interiorul organismului.

Datorita cresterii necontrolate si rapide a celulelor canceroase functiile normale ale tesuturilor sunt afectate progresiv in asa fel incat pacientii au o stare permanenta de slabiciune. Cand energia de baza este epuizata inseamna ca echilibrul zen al organismului este consumat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.