Dr Jecan

Dr.Radu Jecan este specialistul in operatii estetice care te va ajuta sa oferi abdomenului tau aspectul estetic pe care l-a pierdut in urma alimentatiei necorespunzatoare sau in urma altor factori care au dus la cresterea excesiva a tesutului gras. Operatia de liposuctie abdominala este o varianta eficienta care inlocuieste zeci sau chiar sute de ore petrecute in salile fitness pentru a elimina tot acest surplus de grasime, iar in acest sens Dr.Jecan realizeaza cele mai performante interventii de abdominoplastie!

Pregateste-te corespunzator pentru  liposuctia abdominala!

Dr Jecan - face liposuctii abdominale pentru supletea abdomenului tau

Pentru ca rezultatele operatiei de liposuctie abdominala sa aiba efectele si rezultatele dorite, trebuie sa urmezi un plan bine stabilit de catre dr.estetician. Astfel, inainte de a intra in sala de operatii pentru a te supune interventiei de abdominoplastie este necesar sa benefiezi de o consulatiei pre-operatorie, cat si realizarea unor seturi de analize care sa demonstreze faptul ca nu suferi de alte boli care ar putea impiedica realizarea acestei interventii chirurgicale.

De asemenea, anumiti pacienti nu pot suporta anesteziile generale, astfel ca acest lucru trebuie cunoscut inainte de a interveni asupra eliminarii tesuturilor cu grasime!  In cazul in care exista pacienti care au anumite afectiuni si pot fi supusi unei operatii de liposuctie abdominala, vor beneficia de o schema de tratament realizata de Dr.Jecan pentru a fi aplicata in perioada pre-operatorie!

Perioada post-operatorie a abdominoplastiei

Asemenea perioadei pre-operatorii, dupa operatie trebuie sa respecti cu rigurozitate indicatiile oferite de dr.Jecan! Iata cateva dintre acestea: nu trebuie sa te impacientezi in privinta vantailor, intrucat ele vor disparea in urmatoarele saptamani! Nu trebuie sa depui un maxim de efort fizic si vei purta o perioada un corset special pentru reducerea edemului. Trebuie sa respecti un anumit tip de regim alimentar, evitand abuzul de mancare si tinand o dieta riguroasa! Daca si tu iti doresti sa conferi din nou forma supla a corpului tau, poti aplea la specialistul Dr.Jecan – cel care se bucura de o mare apreciere in randul celor care au beneficiat de o liposcutie abdominala!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.