romgermed

Grupul medical Romgermed a organizat in perioada 6-20 decembrie 2010 o campanie sociala de educare a tinerilor din licee cu numele de „Tanar si Responsabil”. Campania sociala initiata de Romgermed s-a ocupat de problema fumatului, a alcoolului, a drogurilor si a apartanentei la gastile de cartier.

Cum a creat Romgermed campania „Tanar si Responsabil”

Campania „Tanar si Responsabil” a fost implementata in liceele din sectorul 4 si sectorul 6. Initiativa Romgermed a avut parte si de sustinerea unor vedere cunoscute precum Kamara, Florin Piersic JR sau Ionut „Pitbull” Atodiresei. Romgermed a dorit ca doctorii lor sa fie in contact direct cu toti tinerii care sunt fix in perioada de viata in care sunt expusi problemelor de la acea varsta: droguri, alcool si gasti de cartier. Sunt foarte multi tineri care de regula au probleme in comunicarea cu parintii si de aceea acestia isi folosesc cel mai des prietenii ca si confidenti.

Specialistii de la Romgermed sustin ca la nivel psihologic exista un prag de transformare foarte mare a personalitatii in momentul in care tinerii devin liceeni. Din aceasta cauza, clinica Romgermed a reusit sa aiba un un dialog deschis cu tinerii prin niste seminarii unde au aflat informatii utile, argumentate, statistici si au primit raspunsuri la absolut toate intrebarilor. Astfel, initiativa clinicilor Romgermed tinerii au avut un dialog extrem de deschis cu medicii sub forma unor seminarii unde au aflat informatii foarte utile.

Alaturi de Romgermed a fost si Ionut „Pitbull” Atodiresei

Ionut „Pitbull” Atodiresei a fost alaturi de Romgermed in campania sociala de educare a tinerilor initiata de Romgermed. Pe langa temele legate de droguri, de fumat si de alcool, echipa de medici a clinicilor Romgermed s-a abordat si tema violentei.Tinerii de la liceul „Ion Creanga” au aflat ca indiferenta este mult mai grava decat dependenta.

Alcoolul, drogurile si fumatul sunt cele mai mari tentatii pe care tinerii din ziua de azi le iau. Tinerii trebuie sa cunoasca faptul ca atunci cand cineva din anturajul lor are o problema, prietenii lui nu trebuie sa taca, ci sa ajute. In a doua campanie sociala de educare a tinerilor liceeni, Phelipe si Dj. Rhyno au fost alaturi de echipa de medici RomGerMed. Phelipe a inceput prin a le spune tuturor elevilor ca „Viata este mult mai puternic decat un drog” si ca absolut orice tanar trebuie sa se gandeasca ca nu trebuie sa cedeze influentiei venite din partea gastii. Trebuie sa se gandeasca ca actiunile lor de acum le vor influenta pentru totdeauna.

Doctorul Amarfei a explicat ca a vazut de-alungul timpului foarte multe cazuri de oameni care au ajuns „cadrave vii” de la o simpla curiozitate, fara bani, fara prieteni, fara perspectiva. Phelipe a adaugat ca: Cei mai multi dintre voi sunteti influentati sa faceti anumite lucruri, insa nu uitati ca, cu cat esti mai puternic psihic si rezisti tentatiei fata de un lucru despre care stii clar ca este nociv, cu atat poti sa reusesti in viata! Faceti orice altceva. Gasiti-va un hobby, faceti sport, ascultati muzica, dansati, dar spuneti NU drogurilor si violentei!”. Socul cel mai mare al lui Phelipe a fost cand, in vara, aflandu-se in Costinesti intr-un club, a observat la toaleta 50 de pliculete de etnobotanice. Am incremenit pur si simplu!” O initiativa foarte buna a Grupului Medical RomGermed pentru tinerii din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.