De multe ori se intampla ca situatia financiara sa nu permita prea multa libertate din punct de vedere al achitarii ratelor. In special in cazul institutiilor financiare nebancare neplata la timp a ratelor sau nerambursarea sumei de bani duce la repercusiuni grave, pana la proprirea conturilor sau la executare judecatoreasca. Pentru a nu se ajunge la astfel de situatii, multe institutii ofera posibilitatea de refinantare a creditelor.

Ce este defapt refinantarea creditului?

Practic refinantarea consta in acordarea unui nou credit strict pentru achitarea celor restante, cu contractul in derulare si care inregistreaza sume neachitate la scadenta, indiferent daca s-a solicitat sau nu executarea silita.

Pentru a avea capacitatea de plata pentru aceste credite rapide se incheie un nou contract de credit in functie de produsul ales cu inserarea unor clauze specifice, dupa caz, privind creditul de restructurare. Chiar daca aveti doua credite rapide ce apar cu rate ce au depasit termenul de plata, puteti sa le uniti intr-un singur credit iar acesta din urma avand conditiile uneia dintre cele restructurate.

Aceasta este una dintre metodele cele mai utilizate pentru a putea plati creditele restante intr-un mod cat mai avantajos dar sa si existe un singur comision fix care le acopere pe toate si astfel sa devina mai usor sa se plateasca intreaga suma datorata.

Deoarece exista solutii pentru toti cei care au intrat in incapacitate de plata pentru aceste credite rapide ce apar restante, o alta modalitate este ca restantierul sa solicite institutiei o perioada de gratie in care va achita numai dobanzile.

Eventual pe noul contract de credit poate sa apara si un comision de restructurare fix care se percepe din momentul semnarii noului contract. Cu siguranta aceste solutii reprezinta cea mai buna cale de a va reuni toate creditele intr-unul singur dar sa si ofere posibilitatea de achitare.

Desigur, cea mai buna cale pentru achitarea acestor credite rapide este prin achitarea ratelor la timp. Desi, in general este vorba despre sume foarte mici in cazul creditelor rapide si termenul de rambursare nu este mai mare de 30 de zile, exista totusi situatii in care intervin anumite probleme care impiedica achitarea creditului si anume intarzieri salariale sau chiar disponibilizari.

In astfel de cazuri, daca stiti ca aveti un credit activ, va recomandam sa contactati consultantul de la institutia financiara nebancara si sa replanificati perioada de rambursare.

Concordia Capital o institutie gata sa va ajute oricand

Nu va recomandam sub nici o forma sa ignorati plata creditului intrucat puteti sa ajungeti la Biroul de Credit ceea ce va scadea credibilitatea dumneavoastra in ochii creditorilor si nu veti mai putea accesa prea curand o noua suma de bani.

Concordia Capital este un IFN care acorda cele mai avantajoase conditii pentru imprumut pe termen scurt, astfel incat sa puteti beneficia si data viitoare de un imprumut si poate chiar veti putea accesa o suma mai mare.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unor astfel de credite rapide, trebuie doar sa accesati site-ul nostru www.concordiacapital.ro iar un consultant de-al nostru va va oferi toate informatiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.