Ochelari de vedere pentru toată lumea

Nu există nimic mai bun și mai confortabil decat sa găsești perechea perfectă de ochelari de vedere. Mai ales cu rame care sunt confortabile, durabile și evident, la modă. Dar de cele mai multe ori aceste rame ideale au un preț. Sigur, puteți găsi cadre ieftine, dar ca multe lucruri din viață, cele cu adevărat grozave pot fi costisitoare.

Știm că este ușor să obțineți șocuri pe autocolante atunci când vine vorba de ochelari, așa că de aceea am decis să facem o scufundare profundă pentru a răspunde la întrebarea: de ce ramele de ochelari bune sunt atât de costisitoare și își merită prețul de fapt? Aceleași întrebări sunt valabile  și pentru lentilele de ochelari.

O viziune bună este importantă, dar v-ați întrebat vreodată de ce costă atât de mult ochelarii și ochelarii de soare? Mulți oameni o fac. Ramele  par a fi realizate în mare parte din plastic și metal, dar o pereche nouă de ochelari vă poate lovi mai tare în portofel decât o tabletă nouă sau un telefon inteligent.

Deci, de ce sunt atât de scumpi ochelarii? Să explorăm posibilitățile …

Un motiv: fabricarea și materialele utilizate pentru a crea ochelari de vedere. Este adevărat că ramele și obiectivele sunt fabricate astăzi mai bine decât acum 30 de ani. În plus, când vine vorba de lentile pentru aceste cadre, există multe opțiuni de upgrade care promit (și oferă adesea) o experiență mai bună.

Dar este calitatea îmbunătățită cu atât mai scumpă de produs? „Calitatea excelentă” justifică de ce o pereche de rame de tip raft cu lentile cu prescripție poate costa atat de mult? Chiar dacă calitatea este într-adevăr mult mai bună, capacitățile de fabricație de astăzi ar trebui să poată îmbunătăți calitatea și să reducă costurile de fabricație, nu?

Fie prin design, fie prin necesitate (sau ambele), ochelarii de vedere și ochelarii de soare au devenit absolut un accesoriu, pe lângă faptul că sunt pur și simplu un dispozitiv funcțional. Erau numiți „ochelari”, dar nu mai mult. Acum, termenul preferat în rândul producătorilor și al magazinelor cu amănuntul este „ochelari de vedere”. Nu sună ochelarii atât de bine și la modă decât ochelarii de vedere ?!

rame ochelari de vedereComponenta de modă a cadrelor care înconjoară ochelarii și ochelarii de soare este un alt motiv pentru care costurile ochelarilor sunt ridicate. Cu cât anumite rame sunt purtate mai des de muzicieni celebri și vedete de la Hollywood, cu atât mai mult „merită”, nu?

Deci, de ce sunt atât de scumpi ochelarii?

Designul îmbunătățit, structura, materialele, expertiza producătorului și „factorul modei” s-ar putea să nu fie întreaga poveste. Întregul răspuns este mai complex. Una dintre realitățile mai puțin cunoscute din industria ochelarilor este că este mai puțin o „piață liberă” decât își dau seama majoritatea oamenilor.

Încă sunteți curioși de cadrele de ochelari care cad pe partea mai neobișnuită a lucrurilor? În acest caz poate mai multe informații  legate de lentile și de rame de la specialisti in domeniu te vor ajuta mai mult și mai eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.