inchirieri masini bucuresti

Pana acum ceva timp, serviciile de inchirieri auto erau foarte folosite in strainatate, datorita dezvoltarii economice a turismului in tarile respective. In ultimii ani, inchirierea auto in Bucuresti a luat destul de mare amploare. In general, serviciul de inchirieri auto din Bucuresti este destinat persoanelor care fac foarte multe deplasari, dar binenteles si celor care sunt pasionati de calatorii.

DpdRent ofera pentru clienti extrem de multe variante de inchirieri auto

  • Inchirieri auto pentru transfer in toata tara
  • Inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti
  • Inchirieri auto cu sofer
  • Inchirieri auto pentru transfer de la sau catre aeroport.

Extrem de multe cazuri de inchirieri de masini in Bucuresti in care ai nevoie sa inchiriezi o masina extrem de mare, de genul de 9 locuri. Dar exista si extrem de multe situatii in care acest serviciu este disponibil, insa cei de la dpdrent.ro pun la dispozitie acest serviciu si pentru masinile de lux sau masini rare. Masinile rare se inchiriaza obligatoriu cu ssofer.

Ce inseamna serviciul de inchiriere auto cu sofer?

Exista foarte multe persoane care opteaza pentru inchirerea auto cu sofer. Un exemplu extrem de bun cu beneficiarii ai inchirierii auto din Bucuresti sunt persoanele din alte tari care sunt in Romania cu afaceri sau bineintelesi pentru turisti. De ce? Pentru ca turistii nu prea cunosc foarte bine zona si nici nu vor sa conduca o masina intr-o tara straina. La fel de multi sunt si romanii care inchiraza masini cu sofer pentru deplasari in scop de serviciu pentru ca nu vor sa oboseasca conducand sau mai pot face treaba in timpul petrecut in masina.

  • Asistenta – daca vreun client nu stie limba romana, soferul masinii va fi capabil sa ii ofere toate informatiile solicitate in engleza
  • Siguranta – cei de la dpdrent.ro au soferi care parte dintr-o echipa de soferi auto profesinisti cu experienta, astfel incat clientii vor avea mereu sentimental de siguranta pe timpul deplasarii.
  • Confort – clientii care beneficiaza de un confort sporit pentru client, pentru ca acestia vor putea sa se relaxeze, scapand astfel de stresul cauzat de faptul ca acestia nu cunosc extrem de bine limba sau traseul.
  • Accesibilitate – serviciul de inchirieri auto in Bucuresti cu sofer este non-stop, deci fiecare client va putea alege ora in care sa faca deplasarea.
  • Masini eficiente – acest avantaj este prezent si in cazul inchirierilor de masini normale, fara sofer. Clientii pot alege optiuni la fiecare masina (portbagaj additional, scaun pentru bebelusi etc).

Atunci cand ne referim la distante lungi de parcurs, siguranta noastra ca pasageri ocupa un loc extrem de important. Serviciile de inchiriere auto cu sofer ofera multiple avantaje beneficiarilor, neconstituind o categorie accesibila doar anumitor tipuri de persoane (preturile acestor servicii sunt accesibile tuturor celor interesati de inchirieri auto).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.