inchirieri masini bucuresti

Importanta presiunii din pneuri, dar si procesul de echilibrare a rotilor sunt mai mereu uitate de soferi. Specialistii de la rent a car Bucuresti ne spun astazi cat de importante sunt aceste doua aspecte pentru o buna functionare a masinii, dar si pentru durabilitatea acesteia.

Presiunea din pneuri este verificata de soferi inaintea foarte des inaintea unui drum lung. Acest lucru este gresit pentru ca trebuie sa fie verificata regulat. Sfatul specialistilor de la inchirieri auto DpDRent este sa verificati presiunea din pneuri mult mai des, indifferent daca circulam la drum lung sau in oras.

In primul rand, ca sofer in Bucuresti, noi uzam premature anvelopele si acestea se vor deteriora inegal si vor aduce in final vibratia volanului din cauza denivelarilor. Mersul cu anvelope tocite neuniform duce la defectiunea amortizoarelor si astfel ne inscriem intr-un cerc vicios. Presiunea necorespunzatoare creste si consumul de carburant, iar banii pe care trebuie sa ii scoatem din buzunar vor fi extrem de multi. Lipsa sau presiunea excesiva poate fi deosebit de periculoasa pentru ca se modifica si aderenta cauciucurilor fata de sol, iar riscul de accidente creste, iar distanta de franare este extrem de afectata.

Masinile mai noi au senzori care avertizeaza soferii si atunci cand trebuie sa verifice presiunea anvelopelor. Insa la modelele mai vechi acestea nu exista, iar soferii trebuie sa mearga la vulcanizare regulat.

La fel si cu echilibrarea rotilor este si ea extrem de buna, pentru ca de asemenea rotile neechilibrate duc la uzura anvelopelor si proasta functionare a masinii. Atunci cand reusim sa montam o noua anvelopa trebuie neaparat sa facem si procesul de echilibrare. Aceasta echilibrare este necesara pentru ca anvelopele pot avea diverse imperfectiuni. Este necesar sa stiti faptul ca echilibrarea rotile paote sa fie necesara si ulterior utilizarii necoresponzatoare.

De exemplu, daca soferul are un stil de condus agresiv si franeaza foarte brusc, poate sa deterioreze neuniform anvelopele iar acestea sa necesite echilibrare. Un alt motiv pot fi drumurile cu gropi, sau diverse obstacole. Cel mai comun semn de dezechilibru al rotilor este vibratia volanului in mers.

Echilibrarea rotilor este foarte importata, asemenea presiunii corespunzatoare, pentru ca in lipsa acestora se pot produce nu doar defectiuni ale masinii, dar si accidente, pentru ca scade aderenta si capacitatea de franare a autoturismului.

De aceea, dpdrent.ro ofera masini spre inchiriere in Bucuresti, masini cu revizia facuta la zi si bineinteles cu pneuri si presiunea din anvelope verificata periodic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.