Atunci cand vine vorba despre protectia si siguranta noastra, casa ne este cel mai de pret adapost. Ea ne stie secretele, problemele, bucuriile, in ea petrecem cele mai frumoase clipe si ea este gazda celor mai importante amintiri din viata unui om.

Acasa va fi mereu locul cel mai drag omului si pentru ca sa putem spune cat mai mult ca acasa est ecel mai bine, aceasta merita sa beneficieze de avantajele oferite de sistemele de izolatie. Termo sau hidro, ambele sunt la fel de importante, lucru care pare sa fie din ce in ce mai clar romanilor.

In materie de hidroizolatii, membranele bituminoase s-au dovedit tot mai eficiente si mai avantajoase in ultimul timp, castigand teren considerabil in fata altor materiale de acest gen, pana si expertii recomanda hidroizolatiile cu membrane bituminoase.

Ce inseamna hidroizolatia cu membrane bituminoase?

Hidroizolatia este unul dintre sitemele cele mai importante pentru protectia casei noastre. Atat vreme cat betonul nu este un material impermeabil in esenta, acesta are nevoie de putin ajutor in aceasta privinta. Oamenii domeniului au incercat multa vreme sa dezvolte si sa creeze materiale cat mai eficiente, practice si ieftine ca solutie la problema infiltrarii apei in structura locuintelor. Din fericire hidroizolatiile cu membrane bituminoase indeplinesc toate aceste  aspecte, asa ca daca veti nevoie de un sistem de hidroizolatie, de incredere, apelati la membranele bituminoase.

Ce sunt mai exact aceste membrane? Dupa cum ii spune si numele, principalul material folosit la fabricarea acestor membrane, este bitum-ul in combinatie cu elasto-plastomeri.Totul protejat de o armatura din fibra de sticla si avand ca strat superior diferite finisaje. Astfel dumneavoastra puteti imbina esteticul cu utilul prin achiztionarea unui singur produs si anume: o membrana bituminoasa.

Ce sunt membranele bituminoase?

In functie de complexitatea lucrarii pe care o aveti, hidroizolatia cu membrane bituminoase presupune in primul rand, o informare corecta. Exista mai multe tipuri de membrane de acest fel, ideal ar fi sa nu cumparati o membrana pentru lucrari rutiere daca va trebuie una pentru hidroizolatia unei locuinte.

In linii mari trebuie sa stiti doar ca alegand un astfel de produs pentru hidroizolatia dumneavoastra veti avea numai de castigat, in ideea ca stiti exact tipul de membrana bituminoasa de care aveti nevoie si care ar da cel mai mare randament pentru lucrarea dumneavoastra.

In principiu exista 2 tipuri de membrane, cele cu armature din fibra de sticla si cele cu armature din polistiren. Insa armatura nu este singurul criteriu de clasificare al acestor materiale. Asa ca daca vreti sa mergeti la sigur, cereti sfatul unui prefesionist, oricum aveti nevoie de o echipa care sa va ajute cu montarea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.