romgermed

In anul 1999, Dorian Schwartz a deschis clinica privata Romgermed. De atunci si pana acum a investit extrem de mult in tehnologie si a reusit sa faca si foarte multe campanii prin care a reusit sa sustina persoanele care au posibilitati reduse.

  • Campania „Conectati la viata” – Dorian Schwartz alaturi de Romgermed au sustinut campania pentru asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografice.
  • Campanii pentru a sustine tineri care isi doresc sa de ala medicina – Dorian Schwartz a sustinut ani la rand tineri nevoiasi, tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina.
  • Campanie de educare a tinerilor din licee – Dorian Schwartz, timp de 2 ani a reusit sa deruleze campanii de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare, a consumului de droguri si a elminarii violentei din scoli.

Despre Dorian Schwartz si Romgermed

Grupul Medical Romgermed a luat nastere in 1999 din pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si a reusit sa se dezvolte si sa devina un important jucator in domeniul medical. Romgermed a reusit sa furnizeze servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Fondatorul Grupului Medical Romgermed este domnul Dorian Schwartz care a facut studiile in Germania si in Statele Unite ale Americii. Parerea extrem de buna pe care Dorian Schwartz o avea si inca o are despre invatamantul romanesc, l-a facut pe Dorian Schwartz sa studieze si in Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.