romgermed

Studiile specialistilor arata ca incepem din ce in ce mai mult sa ne petrecem foarte mult timp la munca. Acest lucru ne afecteaza si sanatatea intr-o proportie extrem de mare. Medicina muncii pe care o poti face la Romgermed este una dintre cele mai bune solutii.

Evaluarea sanatatii unei angajati ai unei firme este o metoda foarte buna pentru a te asigura ca mediul de lucru unde lucreaza angajatii tai este potrivit pentru ei si foarte sanatos. Sanatatea trebuie sa nu fie neglijata absolut deloc, de aceea, clinica Romgermed ofera niste servicii extrem de importante atat pentru angajatori, cat si pentru angajat, pentru ca un mediu de lucru sanatos este un mediu de lucru eficient, de aceea serviciile de medicina muncii sunt indispensabile.

Grupul medical Romgermed s-a “nascut” in 1999 in Bucuresti si a continuat sa investeasca mereu in aparatura si datorita acestui lucru, Romgerme a ajuns astazi sa reuseasca sa ofere servicii extrem de bune si extrem de calitative. Aceste servicii reprezinta o solutie foarte buna pentru orice firma.

Serviciile (in special cel de medicina muncii) de la Romgermed sunt foarte usor de obtinut.

Romgermed pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru medicina muncii in functie de numarul de angajati pe care sa il aveti si de aceea ofera seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa a angajatilor. Sanatatea ocupationala a lor reprezinta principala tinta a sanatatii si reprezinta chiar si mentinerea si promovarea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala a angajatilor.

Desi multi nu stiu, medicina muncii este o parte extrem de activa a medicinei. Rolul ei principal este acela sa informeze angajatorul asupra modalitatilor de obtinere si de mentinere a conditiilor de lucru perfecte pentru sanatatea angajatilor.

Despre medicina muncii de la Grupul medical Romgermed

  • Mentine angajatul intr-un mediu adaptat pentru capacitatile mentale si fizice ale fiecaruia
  • Previne absenta de la lucru a angajatilor din cauza imbolnavirii datorate conditiilor de lucru si astfel reusesc sa protejeze angajatii de alti factori de risc prezenti la locul de munca.
  • Legislatia in vigoare sustine ca angajatorul are obligatia sa asigure angajatilor sai servicii medicale preventine de medicina muncii.

Ofertele de medicina muncii sunt disponibile online sau in clinicile Romgermed din toata tara.

Una dintre cele mai bune clinici medicale Romgermed este situata in Tineretului. Aici veti gasi o gama completa de specialitati medicale de care medicii experimentati si medicii profesionisti se ocupa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.