cadastru imobiliare

Un teren, o casa ori o proprietate din Bucuresti sau de oriunde in Romania pot fi instrainate sau cumparate doar daca au cadastrul si intabularea facute. In tara noastra atat cadastrul cat si intabularea sunt obligatorii si reprezinta un sistem obligatoriu de evidenta si inventariere a bunurilor imobile.

Aceste date contribuie la reglementarea situatiei juridice a proprietatilor si inscrierea lor in Cartea Funciara. Cu ajutorul lor se creeaza o baza de date pentru stabilirea impozitului fiscal sau pentru identificarea juridica a resurselor financiare

Pentru servicii profesionale de cadastru si intabulare in Bucuresti sau Ilfov nu ezitati sa contactatii expertii de la biroucadastral.com.

Pretul pentru cadastru si intabulare variaza in functie de timpul de realizare

Aveti un teren, o casa sau o proprietate de vanzare sau detineti o proprietate care nu are cadastru si intabulare si va intereseaza ce preturi se percep pentru intocmirea si realizarea acestor acte?

Intabularea si cadastrul sunt acele formalitati care trebuie indeplinite pentru a va insusi siguranta si delimitarea corespunzatoare a proprietatii, atat pentru constructie, cat si pentru un teren.

Operatiunile pentru intabulare si inscrierea in Cartea Funciara se fac de catre experti in domeniu si dureaza minimum 21 de zile lucratoare, in regim normal sau minimum 10 zile lucratoare in regim de urgenta.

Preturile percepute de ANCPI pentru cadastru si intabulare in caz de urgenta sunt de cinci ori mai mari fata de tarifele normale.

Cadastru teren (Bucuresti sau Ilfov)

Aveti un teren pe care doriti sa il instrainati ori nu aveti cadastru facut si doriti sa remediati aceasta problema? Apelati la specialisti pentru a va pune in ordine cu actele si a va asigura proprietatea pe viitor, dar si pentru delimitarea exacta a proprietatii dumneavoastra.

Acel registru in care se tine evidenta bunurilor imobile intitulat cadastru este o masura obligatorie pentru orice proprietar.

Expertii nostri de la biroucadastral.com va ofera urmatoarele servicii:

  • dezmembrari, parcelari / lotizari, dezlipiri de terenuri intravilane si extravilane
  • comasari / alipiri de terenuri sau parcele
  • realizarea planurilor topografice, de situatie in format analogic si digital
  • trasari cote sau limite de proprietate
  • scoaterea din circuitul agricol
  • consultant pentru exproprieri
  • identificarea proprietatii (dvs. nu stiti unde se afla)
  • trasarea terenului, intarusare

Cat costa cadastrul si intabularea

Pretul efectiv pentru un cadastru si o intabulare

Aveti un teren sau o casa pentru care trebuie neaparat sa faceti intabulare si cadastru si nu stiti cat costa aceste proceduri sau la cine trebuie sa apelati?

Operatiunile pentru intabulare si cadastru se fac de catre experti in domeniu si dureaza minimum 21 de zile lucratoare in regim normal sau minimum 10 zile lucratoare in regim de urgenta. In general preturile pentru aceste operatiuni variaza in functie de specificul fiecarei documentatii in parte.

  • Costurile necesare intocmirii cadastrului si intabularii sunt impartite in doua: onorariul perceput de noi, cei care intocmesc documentatia si taxa incasata de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, cuprins intre 120 de lei si 600 de lei in regim de urgenta. Expertii nostri autorizati care se ocupa de lucrarile cadastrale au inclusa in acelasi onorariu si intabularea imobilului.
  • Dosarul de cadastru si intabulare cuprinde partea tehnica a cadastrului (intocmita de noi) si partea juridica a dosarului (pentru intabulare) pe care o atasati dvs. la dosar. Acest dosar se depune spre solutionare de catre noi la Oficiul de Cadastru. Solutionarea dosarului adica pronuntarea autoritatilor statului prin Oficiul de Cadastru pe dosarul depus se efectueaza cu admitere, cu respingere sau cu referat de completare. In cazul unui referat de completare uzual se solicita acte suplimentare, adeverinte de la primarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.