În perioada 11 – 30 Noiembrie 2014, SC. CISEROM SA. Sebes, producătorul nr. 1 de șosete din România, anunță 3 săptămâni de reduceri la produsele din magazinul on-line http://shop.ciserom.ro.

Pentru Reduceri Black Friday au fost selectate cu atenție articolele aflate in promoție pentru a pune la dispoziția clienților o gamă cât mai largă de produse, o varietate de culori si modele în funcție de preferințele cumpărătorilor. Puteți găsi produse pentru toată familia, începând de la articole din gama baby, articole pentru copii, articole pentru damă și bărbați, dar și dresuri pentru copii.

Pe lângă reducerile de 40% anunțate, veți avea marea surpriză de a putea achiziționa articole din gama pentru copii si baby la prețuri incredibil de mici!

Dacă v-am trezit interesul, intrați pe http://shop.ciserom.ro, la secțiunea <Promoții> și descoperiti articolele preferate!

Despre Ciserom:

Este cel mai mare producator de șosete din România, cu o tradiție de peste 85 de ani în domeniu.

Produsele marca Ciserom sunt adresate femeilor, bărbaților, copiilor și totodată bebelușilor, includ o gamă largă de articole, modele variate și culori menite să satisfacă cele mai diversificate gusturi.

Ciserom produce șosete din bumbac 100% sau în amestec cu poliamidă ori elastan precum și produse din alte tipuri de fire: bumbac pieptănat, bumbac mercerizat, bumbac organic, lână și vâscoză naturală. De asemenea, oferta de produse Ciserom cuprinde și gama de accesorii, cum ar fi jambierele sport sau gama de articole cu desene speciale destinate Sărbătorilor de Iarnă.

Misiunea SC. CISEROM SA. Sebeș este aceea de a duce mai departe cu perseverență și îndemânare tradiția de 85 de ani, de a identifica noi dorințe ale consumatorului și de a răspunde acestora cu dăruire și pasiune.

Viziunea Ciserom este de a deveni prima alegere a clientului autohton în materie de articole ciorapi și lenjerie intimă și un reper în piața de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.