camin-pentru-batrani

Vreti sa nu simtiti batranetea ca pe o povara? Vreti sa fiti inconjurat de oameni de varsta asemanataore si cu preocupari similar? Vreti sa fiti tratati cu respectul si demnitatea pe care o meritati ? Azil de batrani Sky Angel e solutia ideala pentru nevoile dumenavoastra. V-ati saturat sa spalati, sa calcati, sa faceti de mancare ? v-ati saturat sa va fie teama ca uitati sa luati medicamentele? V-ati saturat sa aveti grija de partenerul de viata, vreti sa aiba cineva grija de amanadoi? Noi va oferim toate aceste servicii si multe altele, cu drag !

Ce va ofera Azil pentru batrani Sky Angel ?

Azil pentru batrani Sky Angel va ofera posibilitatea de a va lasa membrii varstini ai familiei in grija noastra. Sau daca dumneavoastra insiva sunteti cei varstini, va oferim posibilitatea de a va scapa de grijile batranetii. Lasati-ne sa ne ocupam de dumneavoastra ! dupa o viata de munca, meritati!
Noi va oferim ocazia , ca la pret redus, sa beneficiate de pachetul nostru pentru familie, in cazul in care vreti sa va cazati impreuna cu aprtenerul de viata. La acest pachet primiti 20% reducere.
Azil de batrani Sky Angel va pune la dispozitie o cladire foarte mare, care pe langa parter, mai are 4 etaje cu camera spatioase. In camera puteti alege sa stati una, doua sau trei persoane, in functie de nevoile dumneavoastra sociale sau in functie de preferintele financiare.
Atasata cladirii e si o zona verde alcatuita dintr-un parc mare, cu pomi ai caror fructe le puteti manca si dintr-un lac in care puteti pescui gratuity.

Facilitati oferite de Azil pentru Batrani Sky Angel

Azil pentru Batrani Sky Angel va ofera posibilitatea de a beneficia de ingrijire medicala non-stop, care e inclusa in orice pachet ati alege.
Mancarea pe care o servim de 3 ori pe zi este bio, intrucat noi credem in potentialul natural al acestei tari si in faptul ca produsele autohtone sunt mult mai benefice sanatatii decat cele importate. Carnea pe care o includem in alimentatia dumneavoastra este produsa de crescatoria noastra de prepelite, unde avem grija ca pana si furajele pe care pasarile le mananca sa fie bio si fara modificari genetice.
La cererea unui grup dintre dumneavoastra, organizam excursii oriunde doriti. Tot la cerere puteti beneficia de servicii de cosmetic si ingrijire personala.
Iar daca vreti sa va bucurati de o batranete linistita, rasfoind clasicii literaturii universale, noi va punem la dispozitie o superba biblioteca de 1500 de volume.
Pentru ca familia de acasa sa poata monitoriza viata celor de care avem grija, acestia pot oricand accesa sistemul nostru video.
Dati-ne sansa sa va oferim o batranete frumoasa in care sa nu simtiti ce varsa aveti ! dati-ne sansa de a va rasfata ! pentru o batranete fara varsta, alegeti Azil de Batrani Sky Angel !

Azil Batrani Sky Angel – preturi

Preturile difera in functie de cate persoane stau in camera.
Azil Batrani Sky Angel va pune la dispozitie doua pachete : standard si special.
Pachetul Standard, oferit de acest azil pentru batrani, include ingrijirea oferita de medical generalist, asistenta medicala non-stop, asistenta sociala, internet, Tv color, 3 mese si doua gustari.
Pachetul Special oferit de acest azil de batrani este pentru familii si presupune cazarea in garsoniere de lux, unde veti avea propriul grup sanitar.
Pentru ca sederea dumenavoastra la noi sa fie posibila financiar, ne-am gandit sa va sugeram urmatoarele variante : fie pensia sau sprijinul financiar din partea familiei, fie inchirierea locuintei sau incheierea cu noi a unui contract de intretinere, la notar, in baza locuintei.
Va asteptam cu drag !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.