familie

Copiii au nevoie de socializare și de diverse activități pentru a petrece timpul liber într-o manieră constructivă. Cu cât activitățile sunt mai interesante pentru ei, cu atât mai bine. Nu știi unde să mai mergi cu cei mici în timpul liber? Avem noi o listă cu activități gratuite pentru cei mici.

Academia inventează.ro

Ai un copil dornic să construiască? Este pasionat de roboți și toată casa este plină de materiale diferite, dar și de roboți de toate mărimile și formele confecționate din carton sau cutii de conserve? Dacă ești din București, atunci trebuie neapărat să-l duci pe copilul tău la atelierele gratuite pentru lumea roboților organizate de clubulcopiilor.ro. Aceasta este o minunată ocazie pentru copilul tău să își vadă visul în realitate, să ia contact cu tehnologia și să vadă roboți adevărați.

Complexul “Sf. Pantelimon” al Primăriei Sectorului 2

Tot pentru copiii din București, complexul “Sf. Pantelimon” al Primăriei Sectorului 2 reprezintă un loc tare fain. Aici sunt oferite gratuit servicii de recuperare medicală, cursuri de limbi străine, informatică, pictură, artă teatrală, iniţiere în fotografie și activităţi recreativ-sportive, dansuri – zumba, dans modern, dans ritmic, karate, fitness şi aerobic. Aici se pot înscrie atât cei mici, cât și părinții și bunicii. Toți cetățenii cu domiciliul stabil în Sectorul 2 pot beneficia gratuit de activitățile recreativ- educative din cadrul Complexului “Sf. Pantelimon”, activități ce se desfașoară zilnic, după un program bine organizat. Unde? Pantelimon, nr 301. Iată și un număr de telefon: 0314136210.

Observatorul Astronomic

Cred că fiecare copil are curiozități legate de stele. La un observator astronomic se pot vedea stelele mai bine și poți învăța multe lucruri interesante. de asemenea se pot urmări fenomene astronomice deosebite cum sunt eclipsele parțiale sau totale de lună sau de soare (atunci când sunt vizibile din România). Nu este totuși gratuit, dar suma este extrem de mică, așa ca merită să mergi cu cei mici.

Biblioteca nu se demodează niciodată!

Fie că ești din București sau ești din altă localitate mergi cu copilul tău la bibliotecă locală. De obicei acolo se țin multe activități, pe lângă activitățile specifice de lectură. Sunt expoziții de pictură sau ateliere de desen și decupaj. Ia-ți abonament la bibliotecă și fii la curent cu toate activitățile de acolo. Pentru cei mici, este oricum nevoie să se facă legătură și cu mediul cărților și al cititului.

Nu uita: un copil care citește, va fi un adult care gândește!

Fii prezent

Pentru copilul tău este importantă prezența ta lângă el atunci când are nevoie. Și are nevoie mereu. Mergi cu el și faceți împreună cât mai multe activități constructive.

Chiar dacă multe dintre locațiile unde se organizează diverse activități pentru cei mici necesită achitare unei anumite sume, există și locații unde aceste activități sunt gratuite sau uneori se organizează seminarii și ateliere gratuite și în locațiile unde se percepe taxă. Informează-te din timp ca să poți să-i faci copilului tău o bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.